Pantun Teka Teki Dan Jawapan Terbaru

pantun teka teki dan jawapan - Selamat datang di web kami. Pada saat ini admin akan membahas perihal pantun teka teki dan jawapan.

Soalan Dan Jawapan Pantun Tekateki Spooky h
Soalan Dan Jawapan Pantun Tekateki Spooky h from spookyh.blogspot.com

Klik di sini dibajak oleh pak cik anuar; Pantun teka teki anak gampang jawabannya. Haiwan selalu di cerita semua tempat dia ada dia hilang bila gerhana kasi tiada yang jaga bagi jawapan dlu 1 disember 2021 2:14 ptg pantun teka teki dan jawapan.

Pantun Teka Teki Dan Jawapan

Mereka sering melibatkan pemikiran kritikal di bahagian pembaca untuk mengetahui jawapannya, dan ini menawarkan hiburan yang mencabar. Teka teki paling lawak, lucu dan susah teka teki adalah aktiviti menguji minda yang dimainkan sejak azali. Tapi tidak semua orang dapat membuat pantun. Siapapun yang melakukannya dijamin bisa jadi pusat perhatian, deh. Baju hujan buah budi bidara mengkal masak sebiji di tepi pantai pantun teka teki dan jawapan.

Soalan dan jawapan di bahagian ini adalah bertahap susah.

Teka teki anda tentu orang yang pandai; Apa kesamaan ktp dan telur asin? Seorang bapa dan anak lelaki sedang dalam perjalanan untuk berkhemah namun terlibat dalam kemalangan yang teruk.

Pantun teka teki adalah pantun yang isinya merupakan pertanyaan sulit berupa teka teki yang mesti dijawab oleh pendengarnya.

Soalan (pantun teka teki) pantun teka teki 1 jawapan bendang di sawah sedang dibajak; Jangan risau kerana tak tahu jawab, kerana anda boleh klik jawapan. Baju hujan buah budi bidara mengkal masak sebiji di tepi pantai

Kalau anda orang yang bijak;

Mancis ada tubuh ada tangan, tiada kepala tiada kaki; Pantun setelah dibasuh baju disidai ; Melihat bintang di langit kelam.

Waktusolat.net gambar pantun teka teki dan jawapan untuk kanak kanak brad erva doce info ini dipetik dari blog berikut :

Jika anda cinta akan permainan tradisional uji minda seperti teka silang kata, ataupun anda adalah raja teka teki logik, anda mestilah mencuba menjawab dan berkongsi soalan teka teki kelakar sini kepada. Siapapun yang melakukannya dijamin bisa jadi pusat perhatian, deh. Biasanya, elemen lawak disuntik di dalam permainan teka teki sebagai penambah perisa.

Bermain adu pantun juga bisa jadi pencair suasana.

Sangat berguna waktu hujan, apakah dia yang dimaksudkan ini. Perkongsian teka teki pantun dan jawapan. Cuba jawab dulu sebelum melihat jawapan ya.

Nah itulah pembahasan tentang pantun teka teki dan jawapan yang bisa kami sampaikan. Terima kasih telah berkunjung di website kami. supaya tulisan yg aku telaah diatas menaruh manfaat bagi pembaca beserta meluap orang yang sudah berkunjung pada website ini. beta berharap dukungan mulai seluruh kelompok pengembangan website ini biar lebih baik lagi.

Artikel Lainnya

Subscribe Our Newsletter